Παρουσίαση για τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2017 & 2018

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε την 9/1/2018 η εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2017 και την ανακοίνωση των ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2018.

Στην κατάμεστη αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ 2 του ΧΙΛΤΟΝ περισσότεροι από 130 άνθρωποι, αρκετοί όρθιοι, παρακολούθησαν τον συνοπτικό αναλογισμό που έκανε ο Πρόεδρος του συλλόγου «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ», Κ. Καρκανιάς και τις πολύ ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, που έκαναν οι Σταύρος Παπαμαρινόπουλος, Γιώργος Λεκάκης, Μέλπω Λεκατσά και Βασίλης Λαμπρόπουλος .

Είναι πολύ σημαντικό το ότι οι Αντιδήμαρχοι των δήμων Ιθάκης και Πύλου, κκ Λουκάς Αναγνωστάτος και Παναγιώτης Πετρόπουλος αντιστοίχως επιβεβαίωσαν, ότι θα υποστηρίξουν ακόμη περισσότερο τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2018.

Την ίδια βεβαίωση έδωσαν και οι κα Μέλπω Λεκατσά και Βασίλης Λαμπρόπουλος εκ μέρους των συλλόγων τους «Φίλοι του Ομήρου Ιθάκης» και του Λαογραφικού – Πολιτιστικού Ομίλου Χώρας Νέστορος «Η Χώρα του Νέστορος» .

Εμείς έχουμε αρχίσει ήδη να πλέουμε μαζί με τον Οδυσσέα για τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2018.

Οι Λουκάς Αναγνωστάτος (δεξιά) και Παναγιώτης Πετρόπουλος (δίπλα), αντιδήμαρχοι Ιθάκης και Πύλου – Νέστορος αντιστοίχως, χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Ο Κ. Καρκανιάς (αριστερά δίπλα από την Κατερίνα Δαμιανίδου, γραμματέα του Συλλόγου), πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ» μιλάει για τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2017.

Η αίθουσα της εκδήλωσης υπερπλήρης με ορθίους.

Ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Πατρών Σταύρος Παπαμαρινόπουλος παρουσίασε την έρευνα για την χρονολόγηση της επιστροφής του Οδυσσέα.

Η Μέλπω Λεκατσά από τον Σύλλογο ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ της Ιθάκης μιλάει για την Ιθάκη του Ομήρου.

Οι ομιλίες που έγιναν κατά την εκδήλωση υπάρχουν παρακάτω:

Λουκάς Αναγνωστάτος
Παναγιώτης Πετρόπουλος
Κώστας Καρκανιάς
Στάυρος Παπαμαρινόπουλος
Μέλπω Λεκατσά – Θα αναρτηθεί σύντομα
Βασίλης Λαμπρόπουλος

Παρουσίαση για τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2017 & 2018